Nasze szkolenia zrealizowaliśmy w miastach:

Łódź

Katowice

Grudziądz

Wrocław

Rybnik

Knurów

Sopot

Brygada Operacyjno-Szturmowa (BOS) to zdyscyplinowana formacja paramilitarna o charakterze pro-obronnym. Działalność BOS prowadzi kompleksowe szkolenia z zakresu pierwszej pomocy przedmedycznej, obejmujące zarówno teoretyczne zagadnienia, jak i praktyczne ćwiczenia, a także na promowaniu wiedzy z zakresu bezpieczeństwa i obrony narodowej.

SpecMedicalOPS to doświadczeni instruktorzy z certyfikatami NAEMT i wieloletnim stażem. Wykorzystują oni najnowsze wytyczne CoTCCC (Committee on Tactical Combat Casualty Care) oraz swoje wieloletnie doświadczenie praktyczne, aby zapewnić Ci niezbędną wiedzę i umiejętności do działania w sytuacjach kryzysowych.

Nasze szkolenia prowadzą:

STOP THE BLEED

"Stop the Bleed" to inicjatywa edukacyjna, która uczy społeczność reagowania na nagłe krwawienia, które mogą zagrażać życiu. Poprzez szkolenia z pierwszej pomocy i propagowanie prostych technik zatrzymywania krwawień, akcja ma na celu zwiększenie świadomości społecznej i umiejętności ratowania życia w przypadku obrażeń krwotocznych. Organizowane są warsztaty, na których uczestnicy  uczą się praktycznych umiejętności, takich jak zakładanie Opasek uciskowych, używania opatrunków hemostatycznych, oraz omawiają, co powinno się znajdować w apteczce podręcznej. Dzięki takim działaniom możliwe jest szybkie reagowanie na wypadki, co może znacząco zwiększyć szanse na przeżycie poszkodowanego.

Design and development by Front-King

Regulamin